Restaurant Kaart

VOORGERECHTEN

St-Jacobs-en Zeeuwse mosselen / aardpeer / witlof / peterselie - € 17
Huisgemaakte garnaalkroketten ( 2 of 3 stuks) / baby leaf sla - € 16 / € 20
Tataki tonijn / groene asperges / beukenzwam / Breydelspek - € 18 / € 25
Herfstslaatje / gerookte eend / eendenpastei / compote vijgen - € 16
Carpaccio Chiannina (Italiaans rund) / rucola / truffelolie - € 17 / € 25
Scampi (7 of 12 st) / kerrie roomsaus / kerstomaat - € 16/ € 24
Parmezaankroketjes / slaatje (2 of 3 stuks) - € 14 / € 19

 

HOOFDGERECHTEN

Pladijs filet / penne / provencaalse saus / parmezaan - € 21
Gegratineerd vispannetje / champagne saus / duchesse aardappel - € 22
Slibtongetjes 3 st. / baby-leaf / Belgische frietjes / verse tartaarsaus - € 23
Kabeljauw / Romanesco mousseline / blanke botersaus / bieslook - € 23
Kalfs rib-eye / boschampignons / knolselderpuree / truffelsaus - € 24
Stoverij van kalfskraai / jonagold appel / frietjes - € 20
Vol au vent / sot l’y laisse / mousseline saus / kroketjes - € 19
( vraag naar onze weeksuggesties )

 

NAGERECHTEN (huis bereid)

Tiramisu / chocolade-ijs - € 9
Huisgemaakte "Dame Noire" of "Dame Blanche" - € 9
Sabayon van zoete witte wijn - € 10
Crème brulée / mandarijnen-ijs - € 9
Bavarois van speculoos / moka -ijs - € 9
Chocolade mousse - € 8

 

SMAKELIJK  !!!!!!

Reserveren?