OUDEJAAR 2020 -2021 .

MENU OUDEJAARSAVOND 2020-2021

APERITIEF: 19H30 - 20H30

------------------------------------------

Prosecco Rosé “Vigne Dogali”

MET APERITIEFHAPJES

-----------------------------------------

Langoustine / wortel / erwten

Oester Fines Claires moyen 3

Gerookte paling / radijs / groene appel

Bruschetta Burrata / tomaat / basilicum

Tataki tonijn / Hoisinsaus / sesamzaad

Huisbereid garnaalkroketje

 

VOORGERECHTEN : 20H30 - 21H15

--------------------------------------------------------

Carpaccio gerookte Holstein / truffelcrème

Schaaldierensoepje 

Toast shii-tké / ganzenlever / portsausje

Kroket Serranoham & kroket Oud Brugge

Scampi / kruidensaus / kerstomaten

Krokante Brie / Luikse stroop / peer

 

HOOFDGERECHTEN 21H30

--------------------------------

Jonge tarbot / groene groentjes / bieslooksausje

Hertenkalf / boschampignonsaus / Fine Champagnesaus

Pasta / truffelsaus

 

HUISGEMAAKTE NAGERECHTEN
23h00 -23h45
---------------------------------------

Moelleux bittere chocolade

Tiramisu / Grand marnier

Cheesecake / frambozen

Sorbet mango & passievrucht

Crème brulée / blauwe bessen

Verse fruitsalade

-----------------------

 

MENU MET APERITIEF , AANGEPASTE WIJNEN ,WATERS EN

EEN glaasje bubbels om middernacht

 

@ € 120 PER PERSOON

TEL 050 311 300 OF MAIL info@b-in.be

RESERVEREN MET STORTING OP NUMMER BE 86 0837 0911 3550

VERMELDING NAAM-AANTAL & GSMnr.

Reserveren?