Restaurant Kaart

VOORGERECHTEN 
------------------------------------------------------

Winterslaatje / Chiannina (gedroogd rund) / truffeldressing € 16 / € 23

St-Jacobsmossel (4 of 7)/ butternut pompoen / beukenzwam € 17/ € 24

Fines Claires Oleronnaise ( moyen n°3 ) 6 of 12 stuks € 15 / € 23

Huisgemaakte garnaalkroketten ( 2 stuks) € 15

scampi (7 of 12 st) /kerrieroomsaus / kerstomaat € 16/ € 24

Terrine ganzenlever/ vijgen compote / Brugs beschuit € 20

HOOFDGERECHTEN 

Zeebaars / spinazie / bloemkool/ duglérésaus € 23

Gegratineerd vispannetje / champagnesaus / chinese aardappel € 22

Slibtongetjes 3 st. / baby-leaf / Belgische frietjes / verse tartaarsaus € 23

Kabeljauw / kruidenkorst /preimousseline / schaaldierensaus € 23

Filet mignon « Agnus » / bospaddestoelen / krieltjes / truffelsaus € 24

Stoofpotje varkenswangetjes / graantjesmosterdsaus / appel € 20

Huisgemaakte vol au vent (sot l’y laisse) / kroketjes / mousselinesaus € 19

NAGERECHTEN (huis bereid )

----------------------------------------

Tiramisu / chocoladeroomijs € 9

Huisgemaakte “ Dame Noire” of “ Dame Blanche € 9 
Sabayon van zoete witte wijn / vanille-ijs € 10

Crème brulée / vanille-ijs € 9

Moelleux bittere chocolade € 10

 

SMAKELIJK  !!!!!!

Reserveren?